Farfalle met savooi

Ingrediënten:

1 savooikool, 500 g farfalle (vlinderpasta ), 200 g mozzarella, olijfolie, 2 eetlepels Parmezaanse kaas, 4 eetlepels pijnboompitten, 2 eetlepels tijmblaadjes, 1 teen knoflook, zout, peper

Bereiding:

Breng water aan de kook voor de pasta. Was ondertussen de savooi, snij hem in dunne sliertjes. Bak knoflook en tijmblaadjes in olijfolie en voeg dan de reepjes savooikool toe. Roer gedurende ± 10 minuten. Peper en zout toevoegen naar smaak. Kook de pasta al dente. Snij de mozzarella in blokjes. Rooster de pijnboompitten. Garneer de schotel pasta met de blokjes mozzarella en de pijnboompitten. Strooi er Parmezaanse kaas over.

Recept aangeboden door Den Diepen Boomgaard

Print

This entry was posted in Recepten and tagged . Bookmark the permalink.

Fin de commentaires/ Einde van opmerkingen