12/03/2011 Nieuw

Naast de foto’s van ons eerste straatfeest, al in 2006, zien twee nieuwe rubrieken het licht op deze website. Met Zoekertjes willen wij het contact en de solidariteit in de wijk bevorderen.

Of u nu een doek of boek, plaat of plant van de hand wil doen of op de kop wil tikken, info of partner zoekt voor een vakantie- of lotsbestemming, kaart- of dansavond, of u Franse conversatie wil oefenen of uw luciferdoosjes­verzameling wil aanvullen: zendt ons uw bericht. Het zal gelezen worden door uw buurtbewoners, die deze website meer en meer raadplegen. Als u op zoek bent naar een kinder- of ouderoppas, een keuken- of levens­recept, een goede oplossing voor uw katjes of uw katers: aarzelt niet.

De rubriek Ik mijn wijk bundelt de liefdesverklaringen aan hun wijk van Augusten, Combleërs, Diamantairs, Frédericalen, Hugolianen, Maximalisten, Meojamblinezen , Opalianen, Plaskyci en Roodebekers, Voeg er de uwe aan toe. Het principe is simpel. Vervolledig de zin Ik hou van mijn wijk omdat… of Ik hou van mijn wijk voor…. Pent en zendt.

Print

This entry was posted in Actualiteit. Bookmark the permalink.

Fin de commentaires/ Einde van opmerkingen