Wijkfeest 11/9/2011

Ook dit jaar houden we de traditie in ere van het wijkfeest op de tweede zondag van september. Naar goede gewoonte verschaft het Wijkcomité Opale-Opaal Comité de quartier tafels, stoelen, eten, drank en animaties. Aan u vragen we uw goed humeur mee te brengen en, indien mogelijk, een nagerecht, gebak of taart.

Voor de kinderen : behendigheidsparcours voor jonge fietsers, ateliers, voorleesuurtje, leeshoek, straatkrijttekeningen, spelen.

Zoals steeds zijn de Opalianen, Augusten, Frédericalen, Hugolianen, Diamantairs, Plaskyci, Roodebekers, Combleërs, Maximalisten, Meojamblinezen en zelfs Rassonalisten en Linthoutsiders en al hun vrienden welkom. Het feest wordt dit jaar georganiseerd in het centrum van de wijk, het straatgedeelte van de Opaallaan tussen Victor Hugo en Diamant, alsook de Léon Frédéric­straat.  Dat straatgedeelte en die straat zullen op die zondag voor alle verkeer gesloten zijn.

Het feest start om 11h met de drink aangeboden door het Comité. Maar iedereen die een handje wil toesteken bij het opstellen van tenten, tafels, en stoelen is welkom vanaf 10h op de hoek van de Léon Frédéricstraat en de Opaallaan.

Ook hopen we op vrijwilligers voor het demonteren, rangeren en schoonmaken na het einde van het feest dat om 16h verwacht is.

Ook wie tijdens het feest wil helpen mag zich aanbieden op het telefoonnummer 02/230.01.88 of door het zenden van een e-mail (klik hier). Wij zoeken nog personen die gedurende een of meerdere periodes van een half uur kunnen bijspringen in de lees- en voorleesstand, in het schilderatelier voor kinderen en bij het een oogje in het zeil houden bij de behendigheidspiste voor jonge fietsers.

Natuurlijk verneemt u op het feest ook meer over het project Duurzame wijk 2011 ; u kan er al uw vragen kwijt, alsook uw mening over de reeds gerealiseerde objectieven en die nog -binnenkort of later – moeten komen.

Print

This entry was posted in Actualiteit, NewsLetterNL. Bookmark the permalink.

Fin de commentaires/ Einde van opmerkingen