Gehaktpannetje met koolrabi

Ingrediënten:

2 knolletjes koolrabi, 2 uien, 500 gr rundergehakt, 2 theelepels milde paprikapoeder, 100 g gorgonzola, 150 g champignons, 2 eetlepels milde olijfolie, zout, peper, 125 ml groentebouillon, wat fijngehakte peterselie

Bereiding:

Schil de koolrabi en snijd de knolletjes in blokjes. Maak de champignons schoon en snijd in vieren, de ui snipperen. Het gehakt in de olie bakken tot kruim. Uien, koolrabi en champignons toevoegen en meebakken. Op smaak brengen met wat peper en zout. Tenslotte het paprikapoeder doorroeren. De bouillon toevoegen en het geheel met deksel afgedekt gedurende 15 minuten smoren, gorgonzola verkruimelen en door het gehaktmengsel roeren. Indien nodig nog wat zout en peper. De peterselie vlak voor het serveren over de schotel strooien. Lekker met aardappelkroketje.

Recept aangeboden door Den Diepen Boomgaard

Print

This entry was posted in Recepten and tagged . Bookmark the permalink.

Fin de commentaires/ Einde van opmerkingen