Pastinaak en aardpeer in de oven

Dit is een bijgerecht, aanbevolen bij lamsbout of lamskoteletjes.

Ingrediënten:

4 grote of 8 kleine pastinaken, 12 aardperen, 12 teentjes knoflook in de schil, 12 roze sjalotten, grof zeezout, grof gemalen peper, verse tijm, 3 eetlepels olijfolie

Bereiding:

Schil de pastinaken en de aardperen en snij ze in stukken. Bekleed een ovenschaal met bakpapier en leg er de groenten op, samen met 12 teentjes ongepelde knoflook en de gepelde en in vieren gesneden sjalotten.
Kruid met grof zeezout, grof gemalen peper en verse tijm. Besprenkel met de olijfolie en laat in ongeveer een uur gaar worden in een voorverwarmde oven van 180°C.

Recept aangeboden door Den Diepen Boomgaard

Print

This entry was posted in Recettes and tagged , . Bookmark the permalink.

Fin de commentaires/ Einde van opmerkingen