Kunstevenementen in aantocht

Tijdens het weekeind van 26 en 27 september, alsook het volgende van 3 en 4 oktober, vindt Art 1030 plaats, het driejaarlijks kunstgebeuren waarbij de kunstenaars de deuren van hun woonst of atelier openzetten voor kunstliefhebbers en andere geïnteresseerde bezoekers.

In onze Opaalwijk zijn vijf deelnemende kunstenaars, met wiens werken u op zaterdag en zondag van 14h tot 18h kunt kennis maken. De volledige lijst met adressen vindt u op de website www.art1030.be.

Dat eerste weekeind van oktober vindt ook het Schaarbeekse luik van de Biënnale van Art nouveau en Art deco plaats. Vier gebouwen in onze wijk nemen deel : het huis Aernaut (August Reyerslaan), het Herrerohuis (Opaallaan), het Seulenhuis (Emile Maxlaan) en de Gemeentelijke school nr. 13-Atheneum Fernand Blum. Daarenboven wordt in de overdekte koeren van deze schoolgebouwen de 2de Beurs van Art nouveau- en Art deco-voorwerpen georganiseerd. Niet te missen! Extra inlichtingen en inschrijvingen, ook voor de fiets- en wandelrondleidingen: www.biennale-art-nouveau.be.

Print

This entry was posted in Actualiteit, NewsLetterNL. Bookmark the permalink.

Fin de commentaires/ Einde van opmerkingen