Herinnering: wijkfeest nu zondag

U kent de datum sinds lange tijd. Dit jaar opnieuw, en voor de dertiende maal, vinden we de traditie terug van ons wijkfeest op de tweede zondag van de maand september. Zoals altijd zorgt het Wijkcomité Opale-Opaal Comité de quartier voor tafels, stoelen, eten, drank en animaties. En u, u brengt uw goed humeur en, indien mogelijk, een dessert of taart, liefst huisgebakken of representatief van de streek waarvan u afkomstig bent.

Zoals al onze activiteiten, staat het feest open voor Augusten, Diamantairs, Fredericalen, Gecombleerden, Hugolianen, Maximalisten, Meojamblinnezen, Opalianen, Plaskyci, Rodebekers, maar ook Rassonalisten, Linthoutsiders, en al onze en hun vrienden.

Het feest vindt plaats in het stuk van de Opaallaan tussen de Victor Hugostraat en de Diamantlaan, alsook in de Léon Frédéricstraat. Dit stuk en die straat zijn afgesloten voor het verkeer op zondag 9 september.

Het feest start om 11h30. Een welkomdrinkg wordt u aangevoden door het Comité. Maar al wie wil komen helpen met het opstellen van tenten, stoelen, tafels en spelen, is welkom vanaf 9h30 op de hoek Opaal-Léon Frédéric.

Print

This entry was posted in Actualiteit, NewsLetterNL. Bookmark the permalink.

Fin de commentaires/ Einde van opmerkingen